Statikus szakértő - Bemutatkozás

Több, mint 24 éves szakmai tapasztalattal működünk sikeresen a statikus tervezés és szakértés területén. A Magyar Mérnöki Kamara nyilvántartásában vasbeton- acél- és faszerkezetekre vonatkozóan statikus vezető tervezői, tartószerkezeti szakértői jogosultsággal rendelkezünk.

Jelenleg elsődlegesen lakossági szolgáltatásokkal, családi házak szakértésével, átalakításokhoz, felújításokhoz szükséges statikai szaktanácsadással foglalkozunk.

Elérhetőségeinket ide kattintva találja meg.

Szabó Zoltán
statikus vezető tervező
tartószerkezeti szakértő
SZÉS1(T-Sz) (T1, T1-1) MK nytsz.: 01-9068

A Magyar Mérnöki Kamara honlapján itt találja meg a nyilvántartási számot: http://mmk.hu/profil/view?id=36298

Statikus csapatunk

Szabó ZoltánSzabó Zoltán

alapító, okleveles építőmérnök, vezető tervező, tartószerkezeti szakértő
MK. Nytsz.: 01-9068

1998-ban végeztem a Budapest Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán. Azóta rengeteg területen próbáltam ki magam,és szereztem tapasztalatot, legyen az vasbeton, acél vagy faszerkezet, de terveztem már bambusz és alumínium szerkezeteket is. A családi háztól a 105 lakásos társasházig vagy szállodáig sokféle nagyságrendben dolgoztam és dolgozom a mai napig.

Cégünk növekedésének köszönhetően már inkább ügyvezető feladatokkal, stratégiai tervezéssel foglalkozom, mely mellett vezető tervezői illetve cégen belüli ellenőri feladatokat látok el.

Józsa ZsuzsannaJózsa Zsuzsanna
marketing és pénzügyi vezető, mérlegképes könyvelő

Én intézem cégünk pénzügyekkel kapcsolatos teendőit, emellett az ügyfelekkel történő kapcsolattartás, az irodán belüli koordináció megszervezése és a marketing is feladataim közé tartozik.

Tel.: +36 30 305 33 97
E-mail.: jozsa.zsuzsanna [kukac] statikum [pont] hu

Kéri RóbertKéri Róbert
szerkezet-építőmérnök, statikus gyakornok

2016-ban végeztem a Széchenyi István Egyetemen, mint szerkezet szakirányos építőmérnök. Szakdolgozatom témája egy meglévő ipari épület funkcióváltás miatt szükségessé vált szerkezet megerősítéséről szólt. Az egyetem befejezése előtt megfordultam a kivitelezés területén, majd egy statikus irodában kezdtem el dolgozni, ahol főként monolit vasbeton és acélszerkezetű épületek tervezésében vettem részt, valamint fa és üvegszerkezetek tervezésével is foglalkoztam.

Jelenleg statikus szakvélemények készítésével és kiviteli tervek készítésével foglalkozom.

Tel.: +36 30 783 18 99
E-mail: keri.robert [kukac] statikum [pont] hu